Acasă Stirile zilei iPhone5: Misterul din jurul lansarii

iPhone5: Misterul din jurul lansarii

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

iPhone5 se apropie de lansare. Asa cum ne-au obisnuit, cei de la Apple pastreaza misterul pana in ultima clipa, iar singurul semn ca momentul mult asteptat se apropie este dat de avalansa de informatii propagate in ultima vreme, cu privire la caracteristicile smartphone-ului.

De la display-ul Retina – o inovatie proprie Apple, pana la chip-uri NFC si procesoare ultra-performante, detalii referitoare la design, expertii in domeniul tehnologiei mobile se asteapta la lucruri marete din partea celor de la Apple.

Dupa mult-asteptatul iPhone 4s, care a venit cu foarte putine lucruri noi, urmatorul telefon pregateste schimbari majore si inovatii pe masura, pentru a ataca succesul pe care l-au avut Samsung Galaxy S3, respectiv HTC One X.

Display-ul Retina se refera la o densitate a pixelilor suficient de mare pentru ca ochiul uman sa nu ii poata percepe. Aceasta tehnologie este folosita in special pentru aparatele de dimensiuni reduse.

Look-ul general al telefonului nu se va schimba. Acesta va fi disponibil in variantele alb si negru, cu precizarea ca spatele va avea doua texturi diferite.

Cele mai vehiculate variante plaseaza momentul lansarii iPhone5 in lunile septembrie – octombrie, iar cei mai optimisti, in august.