Acasă Politic Ion Iliescu: Parlamentul ar trebui sa cheme la ordine Parchetul General in...

Ion Iliescu: Parlamentul ar trebui sa cheme la ordine Parchetul General in privinta haitelor de procurori care dau navala peste oameni

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat pe blogul sau, ca Parlamentul ar trebui sa intervina si sa cheme la ordine Parchetul in privinta haitelor de procurori care dau navala peste oameni, in case, chestionandu-i asupra votului la referendum.

„Nu credeam ca, dupa Revolutia din Decembrie 1989, imi va fi dat sa asist la asemenea manifestari de un primitivism feroce, haite de procurori care dau navala peste oameni in case, in mediul rural, pentru a-i chestiona daca au fost la vot pentru referendum. In ce lume traim? De unde au rasarit asemenea specimene, venite parca din grote primitive? Dar, mai ales, cine i-a trimis intr-o asemenea misiune, de esenta fascista?”, a scris Iliescu pe blog.

Totodata, presedintele de onoare al PSD se intreaba, retoric, cum au aparat procurorii, despre care considera ca au fost trimisi intr-o „actiune de intimidare” a cetatenilor, drepturile si libertatile cetatenesti, prevazute de Constitutie.