Acasă Stirile zilei Bani Ion Iliescu nu a fost la manifestatia USL! Cine este „bunicuta” care...

Ion Iliescu nu a fost la manifestatia USL! Cine este „bunicuta” care a organizat mitingul?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mobilizarea simpatizantilor USL la mitingul organizat, pe data de 19 ianuarie, in Capitala, s-a facut cu sprijinul unei doamne care a implinit venerabila varsta de 88 de ani.

Maria Dobre este asociatul unic al societatii, Marbo Trade, care s-a ocupat de „orchestrarea” protestului Opozitiei, din centrul Capitalei, de saptamana trecuta. Din datele existente la Registrul Comertului, aceasta figureaza ca unic actionar inca din anul 1994, desi afacerea de organizare de evenimente si publicitate este administrata de Mariana Gradisteanu.

Octogenara s-a nascut in comuna Aiton, judetul Cluj in anul 1924, dar locuieste in cartierul bucurestean Baicului.

Firma contractata de USL pentru organizare a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 3,6 milioane de lei cu 18 salariati.

Mariana Gradisteanu a mai fost asociata alaturi de Florin Georgescu, la Visual Media Adv si alaturi de Claudiu Ionescu la firma EuroKraft Electro Center. Chiar daca in documente nu mai sunt asociati, Florin Georgescu mai detine Crom Electrocenter, care are si in prezent punct de lucru la adresa din strada Popa Lazar, unde activeaza si firma Marbo Trade.

vezi video cu manifestatiile asistate tehnic de firma octogenarei!

vezi ce portofoliu de evenimente mai are firme cu institutii de stat!