Acasă Stirile zilei Bani Revolutia din 1989 va invinge in 2012

Revolutia din 1989 va invinge in 2012

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Protestele sincere impotriva clasei politice atacate prin manipulare si dezinformare. Istoria devine predictibila prin repetarea mecanismelor socio-politico-economice, in fiecare generatie. Memoria noastra contine suficiente informatii, pentru a putea suprapune mai multe imagini, din epoci diferite, in aceeasi matrice. Ce se intampla zilele acestea in Romania se incadreaza perfect in scenariul repetitiv al schimbarilor politice.

Ne aflam intr-un an electoral extrem de important, ceea ce ne aminteste de alegerile din 1947, sunt manifestanti pasnici, care protesteaza democratic impotriva clasei politice, saturati de abuzul incompetentei si al coruptiei, asemeni tinerilor cu priviri luminoase, din Piata Universitatii a anilor ’90. Pe strazi, odata cu lasarea intunericului, apar huligani care devasteaza totul in cale, amintindu-ne de abrutizarea si stupiditatea grupurilor de mineri chemati de Iliescu sa elibereze locul de protestatarii anti-comunisti.

De fapt, putem gasi usor numitorul comun al miscarilor de strada, pomenite pana acum. In toate sunt implicate forte oculte nascute din ideologia comunista. Dupa 23 august 1944, Romania a fost trecuta sub sfera de influenta sovietica. Pentru aprofundarea subiectului recomandam: Opoziţia împotriva comunizării României, 1946-1947

Generatii diferite de protestatari, acelasi scenariu ocult

La alegerile din 1947, aceiasi comunisti sustinuti de serviciile secrete sovietice au falsificat rezultatele, impunand Romaniei cea mai neagra si inumana dictatura. In Decembrie 1989, esaloanele II si III din structura Partidului Comunist Roman, sprijinite de aceleasi servicii secrete, animate de aceasta data de ideea salvarii comunismului prin glasnost si perestroika, au salvat sistemul ideologic prin sacrificarea reprezentatilor lui, cuplul Ceausescu, dar pastrarea la putere a tovarasilor, in frunte cu Ion Iliescu.

Cand tinerii satui de mediocritatea si lipsa totala de viziune a noilor conducatori, metamorfozati brusc in promotorii capitalismului de cumetrie au inceput sa protesteze impotriva neocomunismului instaurat dupa revolutia confiscata, strigand: Jos comunismul, in primavara lui 1990, noii domni, dar vechii tovarasi au chemat minerii sa restabileasca “ordinea”

Cand administratia Emil Constantinescu a hotarat sa mai elimine din comunistii deghizati in artizanii capitalismului, s-au reactivat minerii care aproape au condus o lovitura de stat. Consecinta masinatiunilor oculte a fost reinstaurarea regimului Iliescu la putere dupa alegerile din 2000. Pentru o necesara reimprospatare a memoriei: Epopeea „Mineriadei” din ianuarie 1999

Cand s-au confruntat in campania prezidentiala din 2004, Adrian Nastase si Traian Basescu s-au recunoscut ca apartinand aceluiasi deziderat ideologic. Cinic, dar inspirat, Basescu chiar ne-a plans de mila cum de suntem nevoiti sa alegem intre doi fosti comunisti:

Nimic nou pe frontul de est…

Astazi, populatia satula de aceste personaje politice, provenite toate din structurile PCR-ului, deghizati in democrati prin masinatiunile politicienilor post decembristi prin FSN-PDSR-PDL-USL, a iesit in strada pentru a striga impotriva politicilor guvernamentale. Intreaga clasa politica tremura de emotie si nici o formatiune nu si-a asumat participarea la proteste. De ce? Pentru ca toti cei care au puterea de decizie in politica romaneasca provin din aceeasi familie ideologica, ei sunt profitorii acestor 22 de ani scursi de la incercarea poporului de a-si recastiga demnitatea, onoarea si stralucirea.

Protestele actuale se adreseaza intregii clase politice care trebuie sa dispara! Daca inlocuim coalitia de guvernare formata exclusiv din fosti activisti si securisti cu USL-ul gemand de aceeasi structura securisto-activista, nu vom castiga nimic.

Inteligenta, cultura si dragostea noastra fata de Dumnezeu si Tara ne vor ajuta sa curatam politica acestei tari de elementele retrograde si fara caracter.

Singura concluzie salvatoare

La alegerile din noiembrie sa spunem NU acestor profitori sinistrii care au gasit in zorii schimbarii de paradigma de la inceputul deceniului al IX-lea solutia machiavelica: “La timpuri noi, tot noi”, sau “Pleaca ai nostri, vin ai nostri!” Avem nevoie de sange proaspat in instalatiile politicii romanesti. Se naruie o lume veche, si ca sa nu disparem trebuie sa construim una noua, bazata pe libertate, responsabilitate si respect! ROMANIA SE TREZESTE!