Acasă Stirile zilei Stiinta INTERIORUL PAMANTULUI ascunde un PARADIS! Tibetul detine intrarea in AGARTA!

INTERIORUL PAMANTULUI ascunde un PARADIS! Tibetul detine intrarea in AGARTA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O echipa de cercetatori rusi a fost trimisa in 1925 in Tibet pentru a gasi raspunsurile la cele mai mari mistere le omenirii, iar rezultatele au fost unele extraordinare, atat pentru acele vremuri, cat si pentru zilele noastre.

Informatiile au fost culese cu o acuratete iesita din comun si au fost adunate intr-un raport care ii poarta numele fostului agent special Bliumkin. Interesant este faptul ca Bliumkin le-a oferit nazistilor aceste informatii, motiv pentru care a fost executat in 1929. In acest fel, nazistii au putut ajunge in Tibet si au descoperit numeroase secrete ale zeilor referitoare la puritatea raselor sau la teoria pamantului gol.

Nazistii l-au trimis pe Savel’ev pentru a culege cat mai multe informatii sacre din Tibet si eventual pentru a descoperi intrarea in Agarta, locul minunat care se ascunde in interiorul planetei noastre. La 10 ianuarie 1939, Savel’ev aducea in Germania cele mai importante secrete din Tibet si astfel o noua era in dezvoltarea spirituala, pe care o cauta Hitler, se profila.

Initial s-a vorbit despre o tehnologie impresionanta detinuta de o civilizatie antica. Aceasta a reusit construirea unei masinarii capabile sa decupeze bucati imense de piatra si sa se transporte in orice loc de pe Terra ca si cum orice lege a fizicii era in totalitate ignorata. Aceasta masinarie a fost numita “Vajra” si atunci cand era nevoie se transforma intr-o arma extrem de puternica, capabila de distrugere in masa.

Un alt punct interesant, specificat in rapoartele misiunilor naziste din Tibet se refera la puritatea rasei umane si la controlul biologic. Controlul persoanelor se poate realiza prin identificarea mirosului. Fiecare om detine un miros specific, care poate sa fie stocat. Atunci cand se doreste manipularea unei persoane, acestui miros i se induc anumite proprietati si astfel comportamentul persoanei respective este corectat in functie de necesitati. Specialistul german Werner Girke a fost cel care a s-a ocupat de acest segment si a realizat numeroase descoperiri fantastice, care au fost tinute la secret.

O alta descoperire socanta se refera la taramul din interiorul planetei. Conform invataturilor sacre acest taram exista si doar cei alesi pot ajunge acolo. Pe Terra se afla doua porti, una in Tibet si cealalta la Polul Sud. In acest fel se explica si interesul lui Hitler cu privire la Antarctica.

Pentru a patrunde in Agarta, asa fiind numit tinutul misterios, este nevoie de numeroase atribuite spirituale. Atunci cand un om atinge nivelul dorit poate ajunge in interiorul planetei si poate sa descopere un tinut de vis, asemanat chiar cu paradisul. Acest tinut este incalzit de un soare mai mic si este propice pentru o viata de calitate. Apa, verdeata, cat si pacea sunt doar cateva dintre caracteristicile Agartei.

Pentru ca poarta din Tibet nu a fost nici macar gasita de nazisti, a fost organizata o expeditie de proportii in ANtarctica. Hitler a trimis peste 1000 de persoane, la bordul navei “SCHWAB ENLAND”, pentru a descoperi intrarea spre interiorul Pamantului. Oficial, aceasta nu a fost niciodata gasita, dar cu toate acestea exista numeroase speculatii care indica faptul ca Hitler ar fi intrat in posesia a numeroase informatii cu privire la Agarta. Acestea nu au fost descoperite niciodata si au fost ingropate odata cu incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede