Acasă Multimedia Fotogalerie Cum iti poti transforma Dodge Van-ul din ’77 intr-o casuta perfecta! FOTO

Cum iti poti transforma Dodge Van-ul din ’77 intr-o casuta perfecta! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La inceputul acestei veri, Cud Eastbound a pus la cale o aventura ambitioasa si riscanta de 4500 mile cu Dodge Van-ul sau din ’77, pornind din Halifax, Nova Scotia.

El a mers pana la Dawson City, Yukon (nordul Canadei), unde dubita a cedat in cele din urma, chiar in mijlocul orasului.

„Am planificat deja sa raman intrucat este un loc minunat si putin ciudat. Populatia este de 1.200 de persoane si temperaturile din toiul iernii scad pana la -60 grade Fahrenheit (aproximativ -50 grade Celsius). Am primit permisiunea de la un prieten care e departe de cativa ani sa realizez proiectul meu pe un mic teren al sau (care este gol) si asta a fost.”

In ciuda avertismentelor si a lipsei de incredere a prietenilor sai, el a decis sa mearga mai departe cu planul sau.

„Am invatat sa sudez si mi-am facut o mica soba cu lemne, am montat-o in dubita si ma intrebam daca as supravietui iernii.”

Nu s-au atins inca -60 grade Fahrenheit si in masura in care stim, Cud este viu si se simte bine.

El spune ca dubita lui l-a purtat in excursii rutiere prin toata Canada si peste tot prin Statele Unite ale Americii si ca el nu este pur si simplu pregatit sa o lase in urma, astfel ca el traieste in dubita sa transformata intr-o casa de hobbit teritoriul Yukon.

Cud lucreaza full-time ca designer grafic (el are chiar si internet in locuinta lui!) si isi petrece timpul liber cantand la banjo si cuibarindu-se langa cainele sau, Frett.

18.

Cum iti poti transforma Dodge Van-ul din intr-o casuta perfecta! FOTO1

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos