Aproape ca nu exista om care sa nu-si inceapa ziua cu o cafea, fiind una din cele mai consumate licori. Un ingredient la care nu te-ai fi gandit ca ai putea sa-l pui in cafea face minuni.

O femeie din Marea Britanie sustine ca pune in cafea cateva lingurite de ulei de cocos, iar acest obicei a reusit s-o scape de greata si s-o faca mult mai energica in timpul zilei decat daca ar fi baut cafeaua simpla.

Printre beneficiile uleiului de cocos se numara eliminarea pietrelor de la rinichi, imbunatatirea aspectului pielii, prevenirea obezitatii si eliminarea matretii. De asemenea, uleiul de cocos poate sa ajute la scaderea nivelului colesterolului, scrie observator.

Medicii sustin ca este sanatos sa inlocuim cu ulei de cocos frisca si siropurile din comert folosite pentru decorarea si indulcirea cafelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.