Acasă Timp liber Spiritualitate Incepe transformarea! Ce trebuie sa stii despre Noul Pamant pentru a supravietui!

Incepe transformarea! Ce trebuie sa stii despre Noul Pamant pentru a supravietui!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sa nu va fie teama de schimbarea vietii asa cum o stiti pentru ca Noul Pamant ba incepe in aceasta dimensiune si trebuie sa aiba loc un colaps pentru a inlocui prezentul nesustenabil. Acest lucru nu inseamna ca va fi incoluit cu o Noua Ordine Mondiala. Dimpotriva, aceasta va fi reconstruita in interesul umanitatii, astfel incat suprimarea prin tehnologie va avea disparea si va avea loc o eliberare. Modul de viata, asa cum il stiti, va parea ca din epoca de piatra pentru urmatorii ani, dar trebuie sa trecem prin aceasta perioada pentru a ajunge sa scapam de paradigma curenta.

Voi toti veti fi creatorii Noului Pamant si veti ramane in istorie ca parintii fondatori ai inovatiei in urmatorul pas catre evolutia spiritualitatii si a transformarii. Aceia care sunt adormiti in aceste momente, vor veni la tine si vor cere sfaturi despre cum sa faca fata acestor schimbari, asa ca fii pregatit sa dai un exemplu si sa-i ajuti pe cei care nu inteleg ce se intampla. Lumina va castiga in cele din urma!

The Hopi spun „Noi suntem cei pe care ii asteptati”. In timp ce e posibil ca lumea sa se transforme intr-o dimensiune 5D printr-o schimbare vibrationala, inca ne aflam in aceasta a 3-a dimensiune unde sistemul curent este intr-o nevoie disperata de a se reforma. Urmatorii ani vor oferi oportunitatea unei transformari complete, nu doar la nivel de constiinta, ci si politic, educational si schimbarea monetara.

Ei spun ca cei care nu invata de la istorie sunt condamnati sa o repete. Ce am invatat si cum putem face lucrurile mai bine?

Intre-timp, fii pregatit sa faci cativa pasi inapoi si strange apa imuteliata si destula mancare pentru 2-3 luni. Schimbarea trebuie facuta pentru a merge mai departe.

Transformarea urmeaza intotdeauna alinieri si nu uita ca exista o lumina la capatul tunelului, iar acea lumina esti TU!

Sursa: Enlightened Consciousness

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos