Acasă Timp liber Spiritualitate Incepe transformarea! Ce trebuie sa stii despre Noul Pamant pentru a supravietui!

Incepe transformarea! Ce trebuie sa stii despre Noul Pamant pentru a supravietui!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Transformarea sta in stele, insa nu inainte de un colaps iminent al sistemului nostru global de guvernare, bani, educatie si religie. Exista mai multe aliniamente astrologice – atat actuale, cat si viitoare – care vor aduce o noua mentalitate umanitatii, insa nu inainte de a se prabusi ceea ce exista in acest moment.

Daca esti una dintre acele persoane care nu tin seama de astrologie, atunci ia aminte ca astrologia ne arata cum ciclurile se repeta in timp ce au loc anumite aliniamente care aduc schimbari specifice. Cei de la putere se bazeaza pe astrologi atunci cand iau decizii. Cunoscand acest lucru, ne putem imagina ceea ce planuiesc si cum pot incerca sa isi atinga obiectivele. Totul se invarte in jurul cercurilor timpului si energiilor care sunt asociate cu anumite cicluri speciale.

De exemplu, Pluto este in Capricorn pana in 2023. Ultima data cand aceasta aliniere rara a avut loc a fost in 1776, anul Revolutiei Americane. Uita-te in jur. Ce se intampla? Au loc REVOLUTII in multe tari.

In 2010 a existat o alta aliniere rara care s-a mai intamplat in 1960 in timpul Verii Iubirii. Stiam despre aceasta aliniere in 2008 si i-am spus fiicei mele sa se astepte sa vada oameni purtand cravata colorata in urmatorii cativa ani si chiar asa a si fost.

Trebuie sa facem cativa pasi inapoi pentru a putea realiza pasi uriasi inainte. Ceea ce vom putea vedea va fi o implozie a guvernului, a educatiei, banilor si religiei culminand in anul 2023; aceasta actiune incepand deja!

Saturn a fost in Scorpion pana in Septembrie 2015. In astrologie, Scorpionul detine casa mortii si a renasterii. Este foarte posibil ca petrodollar sa se prabuseasca pana la sfarsitul lunii septembrie, desi persoanele care locuiesc in SUA vor fi ultimele care vor afla pentru ca puterea vrea sa mentina iluzia ca au controlul asupra acestei actiuni.

Sa ne imaginam ca detineti un copac portocaliu. Daca incercati sa mancati o portocala in timp ce este verde, atunci va fi amara si veti astepta pana cand se va coace si va fi incredibil de dulce. Exact acest lucru se intampla acum. In timp ce Saturn se afla in Scorpion, ne da timp sa asteptam pana cand fructul se va coace. Acum stim ca amareala fructului este deasupra noasta. Nu se va coace peste noapte si la fel ca tranzitia Pestilor in Varsator, aceasta schimbare va fi treptata. In Univers, cativa ani sunt o fractiune de secunda, asa ca priviti spre viitor, acest lucru se va implini in urmatorii cativa ani. Vom vedea prabusirea multora dintre institutii in urmatoarele luni, asa ca fiti pregatiti pentru ca mingea este in miscare si nimic n-o poate opri.

Sa nu va fie teama de schimbarea vietii asa cum o stiti pentru ca…