Acasă Life Monden Incepe sarbatoarea pe litoral! Radu Mazare si Loredana vor lansa imnul statiunii...

Incepe sarbatoarea pe litoral! Radu Mazare si Loredana vor lansa imnul statiunii Mamaia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vacanta de 1 Mai si Paste, debuteaza miercuri cu ‘Parada Litoralului’, organizata pe traseul Constanta – Mangalia – Mamaia.

”Parada Litoralului’ va alinia zeci de masini de epoca, motociclete, care alegorice, masini off-road si de raliu, precum si autobuzele turistice etajate. Constantenii care doresc sa se alature paradei se pot imbarca miercuri, de la ora 9,30, in carul alegoric ‘Facebook’, la Casa de Cultura a Sindicatelor. La intoarcerea de la Mangalia, in jurul orei 14,00, parada va defila pe arterele municipiului Constanta catre Mamaia, iar la ora 16,00 va ajunge in Piateta Cazinoului, unde va fi organizata expozitie auto-moto cu vehiculele participante.

De la ora 16,00, in Piateta Cazinoului din Mamaia, este programat un flash-mob cu tema ‘Zorba Grecul’. Ansamblurile minoritatilor nationale din Dobrogea vor urca apoi pe scena unde vor prezenta spectacolul ‘Dobrogea multietnica’. Vor evolua Rina & Sea Band, ansamblul ‘Musata Armana’ din comuna Mihail Kogalniceanu si formatia Ianina, ansamblul ‘Elpis’, al comunitatii elene din Constanta, ansamblul tataresc ‘Cansu’ din Techirghiol, ansamblul ‘Romancuta’ din Cumpana si solista constanteanca Andreea Olariu.

Tot la Mamaia, in clubul Ego, primarul Constantei, Radu Mazare si Loredana lanseaza imnul statiunii – ‘Viva Mamaia’ – miercuri seara in cadrul unei mega-petreceri organizata de FashionTV (FTV), care va incepe la ora 17,00.

In Crema Summer Club va concerta pe 1 Mai, Pepe, alaturi de band-ul sau, iar de Ziua Tineretului, pe 2 mai va face show CRBL. Pe 3 mai, va canta Corina, pe 4 mai va mixa DJ Pascal iar in noaptea de 5 mai se va petrece un Paste in stil grecesc, pe muzica lui Ionut Galani si Mircea Cazan.

Clubul Summer Crush a pregatit, de asemenea, petreceri si concerte care incep din seara de 1 Mai, cand va mixa DJ Energy K. Pe 2 mai va face show DJ Rynno, pe 3 mai va concerta Connect-R, pe 4 mai urca pe scena trupa Budoar Dancers, iar pe 5 mai, distractia continua cu taraful Gipsy Casual.

In clubul Luv Lounge, pe 1 Mai vor face show Cabron si Brighi, iar pe 3 mai, va ‘stinge lumina’ constanteanca Ruby.

Princess Summer Club se redeschide pentru noul sezon tot in seara de 1 Mai cand va mixa Adrian Eftimie, iar pana pe 5 mai vor avea loc petreceri tematice. De asemenea, tot in seara de 1 Mai se va deschide in Mamaia si noul sediu de vara al Coyote Ugly Saloon, iar pe 3 mai, de la ora 22,00, in localul Doors to Beach din nordul statiunii va concerta formatia Omul cu Sobolani.

Clubul Fratelli, din Mamaia, se redeschide in seara de 3 mai, cand va mixa DJ Sylvian Armand. Pe 4 mai, tot aici va mixa DJ Cut Killer, iar pe 5 mai va mixa DJ Dirty Law.

In clubul Ego, din Mamaia, va mixa in seara de 1 Mai, new-yorkezul DJ M.O.S, iar pe 3 mai va face show cantareata americana de R&B, Amerie. Pe 4 mai, sustine spectacol de muzica si lumina DJ-ul francez Willy Monfret.

La Constanta, in parcurile din zona CET, Piata Farului si parcul Tabacarie, Primaria organizeaza de 1 Mai, de la ora 10.00, picnicuri pentru constanteni, cu mici la gratar, bere, bauturi racoritoare si programele artistice sustinute de formatii de muzica populara.

La Costinesti, in seara de 1 Mai, este programata o petrecere incendiara pe ritmuri mixate de DJ Zet, la Ring. Pe 2 mai, Tapinarii concerteaza in clubul White Horse iar pe 3 mai, de la ora 22,00, Trupa Fara Zahar.

Cluburile si terasele din Vama Veche au ”furat” startul distractiei si anul acesta. Clubul Goblin are pe afis, pentru seara de 1 Mai, o petrecere cu Fane la platane & Skoo iar pe 2 mai, Suie Paparude si Axon Turmentatu’ vor intretine buna-dispozitie. Pe 3 mai, preiau stafeta Gojira, Planet H si DJ Undoo, iar pe 4 mai, seria evenimentelor se va incheia cu Amon & Skoo.

In localitatea 2 Mai, de Ziua Tineretului, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Primaria Comunei Limanu si Asociatia Culturala a Coregrafilor, Scenografilor, Artistilor Liber Profesionisti si Amatori organizeaza prima editie a evenimentului – ‘Festivalul de Datini si Obiceiuri Stravechi Pascale’.

Programul evenimentului include Parada portului popular, cu incepere de la ora 17, 00, urmata de un spectacol de divertisment. Vor evolua pe scena: Denisa Stefania Lucan – muzica usoara, Catalina Alexa – muzica populara si prezentatoare, Maria Ozana Stoicoci – muzica populara, Laura Mocanita – muzica populara, alaturi de grupul vocal – folcloric ‘Draguta Silistea’ din localitatea Turcoia, judetul Tulcea, ansamblul de dansuri populare ‘Silisteanca’ din localitatea Silistea, judetul Constanta, ansamblul de dansuri populare ‘Castelanii’, din localitatea Castelu, judetul Constanta, ansamblul de dansuri populare ‘Ulmetum’ din localitatea Pantelimon, judetul Constanta, ansamblul de dansuri populare ‘Cartalu’ din localitatea Vulturul, judetul Constanta.

La Valu lui Traian, pe data de 1 mai, Primaria, in colaborare cu Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR), organizeaza o noua editie a spectacolului traditional de kures. Luptele tataresti se tin din anul 2004 in padurea de la intrarea din comuna.

In vacanta de 1 Mai si Paste, pe litoralul romanesc sunt asteptati sa soseasca peste 40.000 de turisti, dintre care peste 30.000 numai in statiunea Mamaia.

Sursa: agerpres.ro