Acasă Politic Traian Basescu: Ne ajunge cat am fost impartiti in iliescieni si anti-iliescieni,...

Traian Basescu: Ne ajunge cat am fost impartiti in iliescieni si anti-iliescieni, basisti si anti-basisti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Traian Basescu a declarat ca ne ajunge cat am fost impartiti intre iliescieni si anti-iliescieni, intre basisti si anti-basisti.

“Mi-as dori ca, la sfarsitul mandatului, natiunea romana sa fie unita, mai coeziva si sa-si sustina propriile obiective. Ne ajunge cat am fost impartiti intre iliescieni si anti-iliescieni, intre basisti si anti-basisti”, a afirmat presedintele Basescu.

El afirma ca isi doreste pana in decembrie 2014 si realizarea obiectivelor inscrise in acordul de coabitare semnat cu premierul Victor Ponta: revizuirea Constitutiei, pentru a avea Parlament unicameral cu maximum 300 de alesi, reorganizarea administrativa, o noua lege a sanatatii care sa permita si finantarea privata a sistemului medical si o noua lege electorala.

De asemenea, presedintele a spus ca dincolo de obiectivele acordului de coabitare ar vrea ca pana la sfarsitul celui de-al doilea mandat al sau, in decembrie 2014, sa fie numai o atitudine “pro-Romania”.

“Mi-as dori mult ca, pana la sfarsitul mandatului meu, sa devenim toti pro-Romania!”, a spus sefului statului, intr-un interviu publicat marti de EVZ.

Basescu mai arata ca prioritatile nationale ale Romaniei in perioada urmatoare sunt consolidarea independentei Justitiei, dezvoltarea durabila si crearea de locuri de munca, accelerarea proceselor de integrare in UE, cu intrarea in zona Schengen si adoptarea monedei euro,

Sursa Circul Politic

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos