Acasă Stirile zilei Incepe cea de-a treia CONFLAGRATIE MONDIALA! Se va intampla la granita cu...

Incepe cea de-a treia CONFLAGRATIE MONDIALA! Se va intampla la granita cu ROMANIA: „Aceasta TARA nu va mai EXISTA”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel de-al treilea razboi mondial va incepe in 2014, dupa cum arata profetia unui celebru astrolog rus care spune ca a treia conflagratie mondiala va porni de la granitele Romaniei.

Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins ca in acest an va incepe cea de-a treia conflagratie mondiala si a prezis acest dezastru inca de acum 10 ani. Totul va porni de la actuala criza din Ucraina, departe de a se fi sfarsit. Iar Ucraina nu va mai exista, spune Globa. Tara se va rupe in trei, iar doua regiuni vor fi alipite Rusiei.

Profetiile sale au legatura cu marele poet si prozator Mihail Lermontov, de la a carui moarte se implinesc 200 de ani in 2014. Toate datele legate de comemorarea acestuia sunt nefaste pentru Rusia, spune Globa, care crede ca nu intamplator Lermontov a scris poemul Demonul. In anii in care s-a celebrat nasterea ori s-a comemorat moartea scriitorului, Rusia a avut parte de dezastre. Lermontov s-a nascut in 1814, iar o suta de ani mai tarziu s-a declansat Primul Razboi Mondial. A murit in 1841, intr-un duel. Dupa exact o suta de ani, Rusia era atacata de Germania.

Profetiile sale sunt luate in serios, pentru ca multe dintre ele s-au adeverit. Globa a prezis cu exactitate atentatele cumplite din septembrie 2001. Astrologul rus a mai prezis destramarea URSS si venirea lui Putin la putere, dar si apusul dictaturii lui Fidel Castro.

Sursa: antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos