Acasă Cultura Calendar Ortodox INDEMNUL unui mare SFANT al Romaniei: „Refuzati CARDUL DE SANATATE! Este UNEALTA...

INDEMNUL unui mare SFANT al Romaniei: „Refuzati CARDUL DE SANATATE! Este UNEALTA SATANEI”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Iustin Parvu i-a indemnat pe credinciosi inainte sa moara sa nu accepte cardul de sanatate, pentru ca este o lucratura a satanei, acestia care au gandit aceasta treaba sunt niste inaintemergatori ai lui antihrist.

Maicutele de la manastirea Dobru din judetul Neamt au refuzat cardurile de sanatate, atunci cand postasul a venit sa le predea. Documentele au fost returnate Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Odata cu plicurile, la institutie a ajuns si o petitie semnata de toate calugaritele.

Maicutele sustin ca includerea lor intr-un sistem informatic le-ar transforma identitatea intr-un numar, ceea ce contravine convingerilor lor religioase.

Printr-o petitie, monahiile cer autoritatilor o metoda de evidenta a asiguratilor care sa nu implice un card cu cip. Cele 41 de carduri s-au intors la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Reprezentantii acestei institutii au fost surprinsi de decizia maicutelor.

„Cu cardul de sanatate cum e bine sa procedam, ca se trezeste omul cu el la posta si trebuie sa semneze pentru el?”, a fost intrebat Iustin Parvu cu cativa ani in urma.

„Nu il primim deloc. Nu semnati pentru el, ci il trimiteti prin posta de unde a venit. Trebuie sa fie un act de marturisire al nostru si este si pentru ei o ocazie sa vada ca poporul se opune in masa”, a raspuns monahul.

„Pentru ca si viclenia vrajmasului e mai mare conform cu vremurile in care traim. El are mii de ani de experienta si e normal sa isi desavarseasca metodele de ispitire a lumii. Toate fenomenele care se aplica in istoria omenirii sunt in raport cu gradul de civilizatie al omului. Observati acum la ce nivel de cunoastere a ajuns stiinta, dupa cum s-a dezvoltat tehnica. Cu cat e mai performanta tehnica oamenilor, cu atat si persecutia este mai ascutita si mai subtila. Si pe oamenii astia ii vad ca pe niste slugi ale satanei si eu asa si cred „cei care folosesc tehnica asta in rau, in defavoarea omului, sunt niste inaintemergatori ai lui antihrist”.

Iustin Parvu a facut o profetie cutremuratoare in 2013, inainte de a muri. Calugarul a spus: „Mai sunt 12 luni de libertate si apoi vine urgie!”. O maicuta de la Manastirea Paltin din Neamt sustine ca duhovnicul a facut infioratoarea profetie si apoi a tacut, lasandu-i fara explicatii pe cei adunati in jurul lui.

„Vin cutremurele, vedem toate incercarile astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt niste semne care dovedesc o apropiere a noastra. Acum, apropierea sfarsitului cand va fi Dumnezeu stie. Faptul este ca nu ne miscam deloc, ramanem in amortire. Nu se face nimica, parca suntem stapaniti de un duh al indaratniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile si nu credem. Asa ca nu stiu ce o sa mai fie, dar deocamdata stam pe o pozitie foarte critica si primejdioasa pentru mantuirea noastra. Civilizatia asta, iata, tehnica asta, unde este toata stradania noastra? Iat-o pe fundul malului sau a apelor”, spunea Justina Parvu.

Sursa: stiri.tvr.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos