Incendiu in zona podului Grant din Bucuresti, unde cateva vagoane au luat foc in aceasta dupa-amiaza, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului, au declarat reprezentantii ISU Bucuresti.

Patru-cinci vagoane sunt cuprinse de flacari in zona podului Grant din Capitala, incendiul este localizat si nu avem informatii potrivit carora ar fi victime, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

„Sunt patru-cinci vagoane cuprinse de foc. Nu stim numarul lor exact, pentru ca fumul este foarte dens. Au fost deja decuplate, cu ajutorul celor de la CFR, cinci vagoane, pentru ca incendiul sa nu se extinda, avand in vedere ca acolo sunt trei linii secundare paralele”, a mai spus Vasile.

Vagoanele care ard sub Podul Grant erau „niste carcase” din grupa tehnica Basarab, nu mai erau folosite in circulatie, iar in Gara de Nord traficul feroviar nu este afectat, a declarat purtatorul de cuvant de la CFR, Oana Branzan.

„Vagoanele fac parte din grupa tehnica Basarab. Cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc inca, dar circulatia trenurilor in Gara de Nord se desfasoara conform graficului”, a spus Oana Branzan.

Ea a precizat ca vagoanele apartin CFR Calatori, dar sunt doar „niste carcase” care nu mai erau folosite.

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.