Acasă Cultura Cinemagia Angelina Jolie va juca IMPREUNA cu FIICA sa in urmatorul FILM

Angelina Jolie va juca IMPREUNA cu FIICA sa in urmatorul FILM

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Angelina Jolie i-a convins pe producatorii filmului „Maleficent”, in care detine rolul principal, sa ii acorde un rol si fiicei sale Vivienne, in varsta de patru ani.

 

 

Actrita americana interpreteaza rolul negativ principal in adaptarea cinematografica a povestii clasice „Frumoasa din Padurea adormita”, realizata de studiourile Disney. Ea a reusit sa ii convinga pe producatorii filmului sa o foloseasca pe fiica ei in varsta de patru ani in aceasta pelicula, informeaza Contactmusic

Potrivit presei britanice, Vivienne, al carei tata este logodnicul Angelinei Jolie, Brad Pitt, va interpreta rolul fiicei personajului jucat de mama ei.

„Angie s-a gandit ca va fi o experienta amuzanta pentru ea si pentru Viv, iar Viv este naturala si talentata. Ceilalti copii insista acum pe langa Ange si Brad rugandu-i sa le faca rost de roluri in film”

a spus o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

De altfel, o alta fetita a vedetelor, Shiloh, are si ea la activ un rol, in filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”, in care a jucat pe cand avea doar 10 luni, alaturi de Brad Pitt.

Si Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit, anul trecut, un rol intr-un film, urmand sa fie protagonistul lungmetrajului „Battling Boy”, programat pentru lansare in 2013.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in „Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala.

Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.