Acasă Life Dezvoltare Personala INCEARCA SI TU! Foloseste-te de luciditatea visului pentru a alege numerele la...

INCEARCA SI TU! Foloseste-te de luciditatea visului pentru a alege numerele la Loto!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista multe modalitati de a alege numerele castigatoare la Loto, insa unul dintre cele mai interesante este prin practica visului lucid. Visul lucid este arta de a te pune intr-o stare care este la jumatatea distantei dintre adormit si treaz in timp ce incerci sa vizualizezi evenimente in masura in care le poti face sa se intample si in viata reala.

Pentru a atinge starea de vis lucid, adica esti constient de el, este nevoie sa iti pui creierul intr-o stare alfa. Trebuie sa fii destul de inconstient pentru a-ti cunoaste subconstientul dar suficient de constient pentru a nu adormi, lucru esential pentru a-ti aminti ce ai visat.

Principiul este in mare parte la fel ca cel cu afirmatiile positive, exceptand faptul ca in acest caz se va derula un film in minte. Oamenii folosesc aceasta tehnica inainte de culcare si se gandesc la dragoste, bani, Loto, la orice.

In cazul unui vis lucid tot ce trebuie sa faceti este sa respirati adanc sau sa ascultati o muzica pentru meditatie favorite. Odata ce te afli intr-o stare de somnolenta placuta, dar constienta, puteti incepe apoi vizualizarea. Asigura-te ca stai culcat pe spate si respira adanc.

O metoda foarte usoara de a “vedea” numerele castigatoare la Loto este sa va imaginati mana care scrie un numar pe tabla. Dupa ce ati facut asta, amintiți-va numarul care a fost scris. Utilizati ceva de sters imaginar pentru a-l face sa dispara. Apoi asteptati sa vedeti care este urmatorul numar ce va fi scris pe table. Unele persoane pastreaza langa pat un pix si o hartie pentru a-si nota imediat numerele pentru a nu le uita.

Sursa: Spirit Now

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos