Cap Limpede

Fotogalerie

IMAGINI UIMITOARE cu GRADINA EDENULUI! Nu exista om care n-ar vrea sa ajunga in acest LOC DE POVESTE!

Cea mai mare pestera din lume descoperita in 1991, denumita si Gradina Edenului, devine incet incet una dintre cele mai importante locuri turistice din lume.

Pestera Son Doong, din Vietnam, al carei nume s-ar traduce prin Pestera raului din munte, are 8,8 km lungime, iar spectacol creat de natura este cu adevarat monumental, relateaza Daily Mail, care publica un set de fotografii ce ilustreaza ceea ce cuvintele cu greu pot reda.

Cuprinde o jungla si un rau, si este suficient de inalta pentru ca in ea sa incapa un zgarie-nori de 40 de etaje. Intr-o parte a pesterii, pe care oamenii de stiinta au numit-o „Gradina Edenului”, traiesc maimute si veverite zburatoare.

Aceast miracol subteran a fost decoperit de un localnic in anul 1991, dar pentru ca intrarea in pestera era ca un hau, a fost considerata prea periculoasa si a ramas necunoscuta pana in 2009. Primii care au explorat-o au fost speologii britanici, iar de atunci cea mai mare pestera din lume nu inceteaza sa uimeasca cu frumusetea sa.

15.

IMAGINI UIMITOARE cu PADUREA DIN ADANCURI! Nu exista om care n-ar vrea sa ajunga in acest LOC DE POVESTE!15

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-64626").on("click", function(){ $(".com-click-id-64626").show(); $(".disqus-thread-64626").show(); $(".com-but-64626").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});