Ideea unui pusti de 14 ani l-a transformat in cel mai tanar milionar! Vezi de unde a pornit toata afacerea

Harvey Millington este pustiul care a devenit unul dintre cei mai tineri milionari. Ideea sa geniala l-a propulsat in randul oamenilor cu sase zerouri in cont.

La doar 14 ani, pustiul a devenit un adevarat om de afaceri in Marea Britanie. Totul a inceput in 2014, cand acesta a primit de la tatal sau 2.000 de lire sterline dupa ce i-a spus ca el are o idee de afaceri: sa faca abtipilduri auto care sa le aminteasca soferilor cand le expira asigurarea auto si vinietele de circulatie.

Click pe aceeasi tema:  Adevarul a iesit la iveala! Cum a murit regina Cleopatra

Tatal i-a oferit banii mai mult in spirit de gluma, dar baiatul si-a vazut de ideea lui si a pus astfel bazele unei afaceri. Pustiul a inceput sa isi vanda abtipildurile auto pe internet, iar un astfel de sticker costa 4 lire. Desi parea aparent banal pentru parintii lui si nu ii dadeau vreo sansa, pustiul a inceput sa aiba vanzari tot mai mari, desi el mergea si la scoala. In decursul unui an, Harvey a obtinut 130 de mii de euro si s-a gandit sa-i investeasca intr-un teren din orasul natal, Taunton.

Click pe aceeasi tema:  Ce aveau in comun CEAUSESCU si HITLER? Conturile SECRETE ale liderului nazist erau ascunse in Elvetia!

In acest an, un dezvoltator imobiliar care detinea toate terenurile din jurul terenului cumparat de micul afacerist, i-a oferit 2,3 milioane de euro ca sa ii cedeze terenul, asa ca la doar 14 ani, Harvey a devenit milionar.

Tatal sau, Howard, in varsta de 46 de ani, a ramas surprins de evolutia si ambitia fiului sau: “La 14 ani el este un minunat om de afaceri, iar eu nu m-am asteptat niciodata la asta”, a declarat barbatul, conform vocea.biz.

spre