Acasă Utile Culinar Iata de ce NU este bine sa consumi LACTATE! 7 efecte ADVERSE

Iata de ce NU este bine sa consumi LACTATE! 7 efecte ADVERSE

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grasimile din produsele lactate sunt saturate in proportie de peste 70%, adica sunt acele grasimi care fac rau la inima. De aceea, nu ar trebui sa consumi lactate. Afla ce efecte adverse pot sa genereze in organism!

Potrivit medicului nutritionist, cel mai mare dezavantaj al branzeturilor este acela ca au un continut ridicat de grasimi saturate si colesterol, care in timp afecteaza inima.

Un lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand esti mare consumator de lactate este acela de a le alege macar pe cele cu mai putina grasime, avertizeaza specialistul care explica ca: cu cat branza este mai tare si mai scursa de zer cu atat are mai multa grasime.

De asemenea, deoarece lactatele genereaza o aciditate in organism si favorizeaza aparitia inflamatiilor este de preferat sa nu le consumi. Iata de ce nu trebuie si ce efecte adverse pot sa genereze ele:

1no77. Au un procent mare de grasimi, in mare parte saturate

Cascavalul si branza topita au un contiut ridicat de grasime, de aceea este de preferat sa alegi telemeaua, ricotta, branza proaspata sau perlele de branza. Parmezanul contine de 7 ori mai mult calciu decat laptele, insa este de preferat sa-l consumi razuit peste diverse mancaruri, fara sa exagerezi.