Acasă Life Horoscop HOROSCOPUL TIGANILOR: Cat de NOROCOS iti e DESTINUL, in functie de ZODIILE...

HOROSCOPUL TIGANILOR: Cat de NOROCOS iti e DESTINUL, in functie de ZODIILE GITANILOR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Horoscopul tiganilor este recunoscut in principal pentru puterea de a prezice viitorul si norocul pe care ti l-a rezervat destinul, potrivit revistafelicia.ro.

Acest popor nomad, pentru care misticismul este un modus vivendi, nu putea sa nu-si construiasca propriul zodiac, cu semne numite dupa universul ce-i era familiar. Pumnalul, Coroana, Sfesnicul, Roata, Clopotul, Moneda, Cutitul, Toporul, Potcoava, Cupa, Capela – toate amintesc de conditia lor de calatori, de ghicitori, dar si de oameni… iuti la manie. Dar aici vom apasa noi pe pedala.

PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOPUL TIGANILOR: Cat de NOROCOS iti e DESTINUL, în funcție de ZODIILE GITANILOR!Ca sa intelegi aspectele zodiei, trebuie sa tii seama de obiectul al carui nume il poarta. Pumnalul – de obicei cu plasele de os – este unul foarte important pentru nomazi. In vechime, cu pumnalul ei isi croiau drum prin hatisurile codrilor si tot cu el se aparau de salbaticiuni si de omul viclean.

Pumnalul semnifica darzenia, cutezanta, neinfricarea, pe cel care merge in cercetare, pentru a vedea daca drumul nu e plin de primejdii.

Despre cei nascuti in zodia Pumnalului se spune ca nu cunosc frica si ca le place sa fie mereu cei dintai. Nu vor da inapoi de la nici o lupta, indiferent daca asta inseamna lupta cu seaman sau cu propriul ego.

Cauta mereu sa fie invingatori. Sa cunoasca succesul.

Au multa vointa si nu se lasa doborati de greutatile vietii.

Sunt loiali familiei, neamului, prietenilor si nu precupetesc nici un efort pentru a-i proteja pe cei dragi.

Ca sa afli ce-ti rezerva bobii, cartile si stelele, da CLICK pe fiecare zodie in parte.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos