Acasă Cultura Cinemagia HOBBITUL, un film de senzatie! Vezi Official Trailer

HOBBITUL, un film de senzatie! Vezi Official Trailer

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Regizorul castigator al Oscarului, Peter Jackson, a anuntat recent ca va produce o trilogie din aceasta serie. Vezi aici Official Trailer Hobbitul!

Companiile implicate in productie, Warner Bros. Pictures si Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, au anuntat recent si cand vor fi lansate cele trei parti ale acestui film atat de asteptat, scrie inquisitr.com.

Numele celor trei filme si datele de lansare sunt urmatoarele: „The Hobbit: An Unexpected Journey” (14 decembrie 2012), „The Hobbit: The Desolation of Smaug” (13 decembrie 2013) si „The Hobbit: There and Back Again” (18 iulie 2014). Initial, regizorul dorea sa produca doar doua filme „Hobbitul„, insa si-a dat seama ca ar inghesui prea multe informatii si actiune doar in acestea.

El a spus ca a vizionat recent impreuna cu echipa sa mai multe secvente filmate din cele doua parti. Jackson a marturisit ca a fost impresionat de povestile si personajele aduse la viata de actori. Astfel s-a luat decizia, de comun acord cu toti cei implicati, ca din doua filme sa se faca trei.