Acasă Stirile zilei Bani Hertz Lease vinde peste 300 de mașini rulate în valoare de 2,5...

Hertz Lease vinde peste 300 de mașini rulate în valoare de 2,5 milioane de euro

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Hertz Lease, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de leasing operațional din România, cu o flotă de 2.500 mașini, a pus în vânzare prin Stock Center o flotă de peste 400 de autoturisme Skoda.

„De curând am scos la vânzare o flotă de 400 de autoturisme Skoda Fabia, hatchback și combi, în valoare de peste 2,5 milioane euro, care au făcut parte din parcul unui important client al nostru‘’ a declarat noul director general al firmei Cătălin Tihon.

Toate modelele aflate în vânzare au motoare diesel de 1.4 litri și sunt dotate cu aer condiționat și au un rulaj între 45.000 km și 145.000 km. Conform companiei, prețurile pornesc de la 4.400 euro + TVA și pot ajunge la 4900 euro + TVA.

Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services) a fost înființată în România la începutul anului 2007 și a reusit sa devină un jucător important pe piața de Leasing Operational și Management de Flote. Hertz Lease este una dintre subsidiarele companiei Autohellas ATEE din Grecia, companie membră a grupului Th. Vassilakis, care deține franciza Hertz Rent a Car și Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia și Muntenegru.