Acasă Stirile zilei Titanic Reloaded

Titanic Reloaded

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste o mie de persoane  pornesc într-o călătorie legendară la bordul unei nave ce redă aceeaşi atmosferă de pe Titanic, de la muzică şi până la mobilier.

 

Nava Balmoral a plecat din portul Southampton şi va reface traseul parcurs de Titanic acum 100 de ani, având ca  destinaţie Atlanticul de Nord, fix deasupra epavei celebrului vas,  scufundat în data de 15 aprilie 1912. La bordul navei se va afla şi un român, Cornel Tăbăcaru, care a cumpărat primul bilet pus în vânzare, acum trei ani şi care l-a costat 50.000 de euro.

 

A fost pasiunea mea. Am citit enorm despre Titanic, iar de 3 ani nu mă lăsa să dorm, iar acum sunt aici. Luni este singura zi în care vom cobori, vedem nu ştiu ce oraş acolo în Irlanda. Apoi nu ne mai mişcăm până în ziua de 14, la ora 11:40, când l-a atins gheţarul şi până pe 15 la ora 2:10. Va fi o procesiune de „respect”, adică vom arunca flori în ocean. Suntem deasupra, se va vedea pe sonar epava. Atunci este aşteptat cu elicopterul şi DiCaprio„, a povestit Cornel Tăbăcaru.

George Stanciu