Ministerul Transporturilor a cheltuit pe primele cinci luni pentru investitii in infrastructura doar 10% din banii alocati in 2016, iar CNADNR ar urma sa fie desfiintata prin preluarea intr-o alta structura a unor mari proiecte strategice, au spus pentru Ziarul Financiar mai multe surse apropiate unor inalti oficiali.

„Exista o mare nemutumire la nivel inalt privind chel­tui­rea banilor pentru autostrazi. Rezultatele sunt catastrofale“, au spus sursele citate de ZF.

De asemenea, Corpul de Control al premierului a descins joi la sediul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Sunt verificate toate contractele si noua organigrama, au declarat surse apropiate situatiei pentru ECONOMICA.NET.

„Este vorba de un control general. Verificam totul, de la un capat la celalalt, nu este ceva punctual”, a spus Valentin Mircea.

El a reamintit intentia Corpului de Control, anuntata deja, de a face verificari la companiile mari ale statului. „Cu bugetul mare pe care il cheltuie, CNADNR a fost printre primele”, a explicat seful Corpului de Control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.