Acasă Stirile zilei Guvernul intentioneaza sa faca un mega tunel rutier prin Carpati!

Guvernul intentioneaza sa faca un mega tunel rutier prin Carpati!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era „cocotat” pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca „ne ajuta Dumnezeu”.

Solicitarea a fost facuta in cadrul comandamentului de iarna convocat, sambata, la Palatul Victoria, in momentul in care coordonatorul sedintei, Liviu Dragnea, intra in dialog cu autoritatile locale pentru a afla care sunt problemele cauzate de ninsoare si viscol..

„Domnule vicepriministru, va multumesc ca ati condus comandamentul cu pricepere si am reusit in 16 ore sa ajung, ieri, de la Chisinau la Ploiesti. Am o singura rugaminte: in Planul de Dezvoltare Nationala si Regionala sa facem si noi un tunel prin Carpati, ca m-am cocotat prin Oituz, aseara tarziu, si mi-am dat seama ca la cati mineri a avut tara asta noi n-am facut un tunel prin Carpati, rutier, ca sa mai scurtam drumurile astea, sa mergem mai bine”, i-a cerut Cosma lui Dragnea.

Vicepremierul a primit cu interes aceasta propunere si a precizat ca Guvernul ia in calcul astfel de investitii.

„Este prins in planul de dezvoltare.Tara a avut multi mineri, domnule presedinte, numai ca in ultimii 23 de ani s-au cam risipit banii si n-a fost o dezvoltare bazata pe planuri strategice, stiti foarte bine. Daca Dumnezeu ne ajuta si ramanem sanatosi si la minte si la trup, o sa facem si ce spuneti dumneavoastra”, a afirmat Dragnea.

Sursa: mediafax.ro