Acasă Stirile zilei Godina, dezamagit de examenul de admitere in Politie! Cel care a conceput...

Godina, dezamagit de examenul de admitere in Politie! Cel care a conceput subiectele a vrut sa confirme bancurile cu Garcea! Ma voi gandi serios daca voi mai continua!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marian Godina anunta ca se gandeste sa plece din Politie, dezamagit fiind de nota pe care a primit-o la examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa. „Am sanse spre zero sa fiu admis”, spune Godina.

„Pentru ca sunt asaltat de telefoane, prefer sa spun aici ca am luat azi la examen media 7.50 si am sanse spre zero sa fiu admis. Partea buna e ca sunt mai obisnuit sa pic decat sa reusesc, asa ca nu e o tragedie pentru mine si nu se termina lumea.

Urmeaza insa o perioada in care ma voi gandi serios daca voi mai continua intr-un sistem din care eu simt ca nu prea mai fac parte. Intr-un sistem in care colegi apropiati ai mei, care beneficiaza de multe de pe urma mea, dar care, in locul unei minime recunostinte, au dezvoltat o invidie enorma fata de mine. Sunt convins ca ei sunt cei mai bucurosi azi. Sunt aceiasi care maine imi vor spune in fata cat de rau le pare de nereusita mea si aceiasi dintre care niciunul nu a venit la lansarea mea de carte pe care am avut-o in Brasov, dar se bucurau in schimb de ce se intamplase. Mai ales ca nu era pe carca lor. Sunt imun oricum in legatura cu lucrurile astea.

In legatura cu examenul de azi, fara sa ii iau Cezarului ce-i al Cezarului, pot spune ca vor intra cei care au ghicit cele mai multe raspunsuri corecte. Degeaba pierzi nopti invatand daca te intreaba care e antonimul cuvantului „zbir”, sinonimul lui „prinos” sau alte tampenii fara de care pot dormi la fel in viata. I-as spune cateva sinonime celui care a conceput subiectele de azi si care, in opinia mea, si-a batut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie si bani. La istorie, unde cu toata modestia afirm ca pot discuta de la egal la egal cu orice profesor de gimnaziu, am gresit azi 8 intrebari din 30. Enorm, in conditiile in care telul meu era nota 10, dar explicabil tinand cont de intrebarile date.

Ba mai mult, cel care a conceput subiectele a vrut sa confirme bancurile cu Garcea, iar la una din grile doua raspunsuri erau identice. Noroc ca niciunul nu era corect, dar ma intreb totusi de ce nu a fost capabil sa conceapa un test cu 30 de raspunsuri clare, unice, fara erori si fara ambiguitati.

Imi era mila azi sa vad copii plangand si imbratisati de parinti. Notele de admitere imi vor confirma ca nu vorbesc aiurea. Se va intra mai mult ca sigur cu o medie de sub 8.

Singurul lucru bun e ca nu mai planeaza nicio suspiciune de intrat pe pile.

Felicitari celor care vor fi admisi si capul sus celor care vor fi respinsi! Viata e frumoasa si merge inainte, va spune unul care cel mai probabil va pica pentru a 5-a oara”, a scris Godina pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCea mai buna metoda de a tine greutatea in frau! Secretul hormonului foamei a iesit la iveala!
Articolul următorMihaela Bilic dezvaluie din ce trebuie sa fie compusa dieta zilnica! Este singura sursa de energie a organismului!