Dupa inventia din campanie in care a aparut pe postul de televiziune o inregistrare Anonymous prin care se vorbea despre Soros si alte ineptii despre Colectiv, pentru care televiziunea a fost si amendata de CNA, Sebastian Ghita a transmis o inregistrare catre postul de televiziune pe care il patroneaza prin interpusi o noua inregistrare in care spune ca procurorii DNA il ameninta. Reamintim ca firmele lui Sebastian Ghita (Teamnet International sau 360 Revolution) au fost rasfatate cu contracte cu ministere si institutii din subordinea Guvernul Ponta si cu Primaria Capitalei in ultimii cinci ani. Anchetele DNA nu l-au vizat doar pe Ghita ci si pe concurentii sai, firmele Siveco, prin presedintele CA Irina Socol, cat si Tiberiu Urdareanu de la firma UTI. Singurul care urla de mama focului este Sebastian Ghita, ale caror firme a sugativat de la stat sute de milioane de euro si inca mai au contracte cadru pentru cardul de sanatate, pentru STS si alte institutii de maxima securitate ale Romaniei.

In acest context, iata ce parere are Sebastian Ghita despre aceste lucruri.

Sebastian Ghita s-a intors. Nu in carne si oase, ci intr-o inregistrare a celor de la Romania TV. Jurnalistii sustin ca filmarea s-a facut lunea trecuta, chiar inainte ca Sebastian Ghita sa dispara. Milionarul a facut o serie de dezvaluiri incendiare. Ghita sustine ca a fost obligat de catre cei de la DNA sa faca denunturi impotriva lui Liviu Dragnea pentru a scapa de puscarie.

„S-a incercat si poate ca se va reusi zdrobirea votului romanilor. DNA e contra Romaniei. Cel care conduce PSD a fost santajat si amenintat sa nu devina premier. Acesti procurori sunt pusi intr-un mod josnic sa obtina denunturi impotriva vointei oamenilor. Am fost vizitat de un avocat apropiat DNA care mi-a spus ca daca fac denunturi impotriva lui Dragnea mai am o stana. E foarte grav. Au mai incercat si impotrva lui Ponta, acum au incercat si cu Dragnea. Mi s-a spus ca daca stiu ceva de familia lui Dragnea, imi vor lasa mie familia in pace. Mi-au spus ca imi duc mama la DNA, ca imi aresteaza fratele, prietenii ca sa ne intalnim cu totii la inchisoare.”, a spus Ghita in inregistrare.