Acasă Life Monden Gabriel Cotabita a facut primii pasi! Vezi ce spun medicii…

Gabriel Cotabita a facut primii pasi! Vezi ce spun medicii…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Starea lui Gabriel Cotabita este usor ameliorata… sta asezat zilnic la marginea patului si chiar a facut, sustinut, cativa pasi, au anuntat, joi, reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, precizand ca nu mai este alimentat prin tub, artistul beneficiind de sedinte de fizio-kinetoterapie si asistenta psihologica.

„Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica, cu dezorientare temporospatiala si perioade de agitatie psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator si hemodinamic, starea generala fiind usor ameliorata”, au anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, citat de mediafax, reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, unde Gabriel Cotabita este internat de peste o luna.

In plus, Cotabita este alimentat pe cale orala si este mobilizat zilnic, beneficiind de sedinte de fizio-kinetoterapie si asistenta psihologica.
Conform sursei citate, o echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea lui Gabriel Cotabita.
Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit, in 8 mai, in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala. Cotabita era singur in sala cand i s-a facut rau, el fiind gasit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numarul de urgenta 112. Cotabita a fost resuscitat de un echipaj SMURD si a raspuns manevrelor, fiind stabilizat si dus la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos