Acasă Multimedia Fotogalerie FOTO GALERIE: Cele mai tari jucarii de Craciun pentru copilul tau!

FOTO GALERIE: Cele mai tari jucarii de Craciun pentru copilul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca nu esti satisfacut de cadourile lasate anul trecut sub brad de Mos Craciun pentru copilul tau, ar fi bine sa dai o raita prin magazine. Poate iti vin cateva idei de jucarii de Craciun pe care sa i le transmiti anul acesta Mosului.

Cu toate ca mai este o luna de zile pana la Sarbatoarea Craciunului, cele mai renumite branduri au adus deja pe piata diverse jucarii, care mai de care mai impresionante pentru copilul tau. Branduri de top cum ar fii: Toys ‘R Us, Wal-Mart Stores, Sears Holdings’ Kmart, si Kohl’s au creat jucarii mult mai atractive fata de anul trecut, evident si achizitionarea acestor jucarii este mai costisitoare ca si pret.

Si Furby s-a intors anul acesta cu jocul Teenage Mutant Ninja Turtles, alaturi de Lego, Barbie, si Twister, acestea deja ocupand niste locuri de top in lista celor mai impresionante jucarii din anul acesta.

Exista o noua versiune a celor mai populare jucarii de anul trecut: a aparut continuarea jocului video Skylanders, iar tabletele LeapPad si VTech s-au intors cu viteze de procesare mai rapide si caracteristici noi.

Iata cele mai tari jucarii de Craciun aparute pe piata, anul acesta:

Furby

Producator: Hasbro (HAS)

Pret recomandat: 54 dolari

Dupa 14 ani in care aceasta nu a mai produs nimic, Furby s-a intors. Este una dintre cele mai retro jucarii, care se asteapta sa fie pe lista preferintelor copiilor. Dar marea intrebare este: poate aceasta jucarie sa impresioneze copiii asa cum a facut-o in anul 1998, cand creatura-bufnita era cea mai clelebra jucarie? Milioane de Furby-uri s-au vandut la sfarsitul anilor ’90 si este foarte posibil ca fanii vor dori sa cumpere din nou aceasta jucarie.