Liderul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat, a fost retinut pentru 72 de ore la sediul Centrului National Anticoruptie, transmite Unimedia.

Anterior, parlamentul de la Chisinau a decis ridicarea imunitatii lui Vlad Filat, acesta fiind suspectat de acte de coruptie si implicare directa in fraude bancare.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat, a ajuns joi la Centrul National Anticoruptie, la putin timp dupa ce acestuia i s-a retras imunitatea parlamentara de catre legislativul de la Chisinau, fostul premier fiind suspectat de acte de coruptie si implicare directa in fraude financiar-bancare.

Cteva sute de protestatari, sustinatori ai partidelor de stanga proruse, au blocat toate caile de acces spre sediul legislativului de la Chisinau, instituind cateva grupuri care verifica fiecare masina care se apropie sau pleaca de la parlament, pentru a nu permite liderului PLDM, Vlad Filat, sa paraseasca cladirea.

Zeci de scutieri, dotati cu echipamente speciale, asistati de politisti calare au incercuit sediul legislativului, pentru a contracara orice incercare de escaladare a situatiei de catre protestatari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.