Acasă Politic Florin Iordache nu da inapoi! Lanseaza un nou proiect de modificare a...

Florin Iordache nu da inapoi! Lanseaza un nou proiect de modificare a Codului Penal! „Imi asum ca era necesara ordonanta”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Florin Iordache a ajuns, luni dimineata, la sediul Ministerului Justitiei. El a anuntat ca va lansa in dezabere publica, in cursul acestei zile, un nou proiect de modificare a Codului Penal. Actul va fi publicat pe siteul institutiei si va ramane in dezbatere publica timp de 30 de zile, a precizat ministrul Justitiei. Iordache isi asuma, in continuare, modificarile legislative pe care vrea sa le faca si sustine, din nou, ca ele erau urgente.

„Am afirmat tot timpul si-mi asum ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale (…) CCR a stabilit, acum doua saptamani, ca mai sunt inca patru pevederi. In legea pe care eu o voi supune astazi in dezbatere publica vor aparea si acele patru prevederi neconstitutionale”, a declarat Florin Iordache, luni dimineata.

Florin Iordache a mai declarat ca nu crede ca va trece motiunea de cenzura in Parlament impotriva Guvernului si ca o discutie privind demisia sa va avea loc dupa votul din Parlament pe motiunea de cenzura.

„Dupa ce va fi dezbatuta si respinsa, cred eu, motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu. in urma acestei discutii voi anunta decizia”, a declarat Florin Iordache, intrebat daca va demisiona, arata TVR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos