Acasă Politic ADEVARUL CARE DOARE IN PSD… Cum este mutilat tineretul inca din fasa!...

ADEVARUL CARE DOARE IN PSD… Cum este mutilat tineretul inca din fasa! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul Mihai Sturzu, fost lider al tinerilor social-democrati, a fost primul care a avut un conflict deschis cu Liviu Dragnea in cadrul congresului TSD, dupa care a anuntat ca demisioneaza din partid. Acesta este modelul dupa care toate vocile din PSD care nu sustin liderul condamnat penal sunt neutralizate.

„Nu mai pot continua in conditiile in care nu respectam ce votam. (…) Nu merg la niciun alt partid. Eu cred ca Romania are nevoie de o resetare profunda a clasei politice”, a declarat Sturzu, pentru MEDIAFAX.

El a negat acuzatiile lansate de Liviu Dragnea privind propunerea sa de a exploata politic emotia generata de tragedia de la Colectiv, prin infiintarea unei noi miscari. „Domnul Liviu Dragnea a mintit si a manipulat, parca a fost la scoala FSN-ului de manipulare. Eu am avut aceasta discutie cu domnia sa dupa ce au am fost la proteste impotriva lui Piedone si a lui Gabi Oprea si am spus ca ce striga oamenii in piata este foarte corect si oamenii au foarte mare dreptate si ca PSD are nevoie de o reforma si ca putem porni aceasta reforma de la PSD. Ce a inteles domnia sa si ce a spus pe scena m-a durut foarte tare, dar n-am ce sa fac, are alta scoala politica decat am eu, nu ne comparam. El este ditai Goliat, eu sunt un David mic pe langa el”, a explicat Sturzu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos