Acasă Politic Vicepresedintele PSD Mihai Chirica avertizeaza liderii de la centru! Trebuie sa aratam...

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica avertizeaza liderii de la centru! Trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu este cel din 2000!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vicepresedinte PSD, Mihai Chirica, a declarat la Digi24 ca ministrul Justitiei a compromis ministerul si ca nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru ca ar fi lovit de neincredere.

„Vor fi campanii grele – trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu este cel din 2000”, a spus Chirica.

„Putem spune ca principalul pas s-a facut cu abrogarea. Sper sa isi creeze efectul dorit, ca sa nu fie o capcana care sa arunce in neincredere formula guvernamentala.

Ministrul justitiei a compromis ministerul si nu mai poate emite niciun alt act pentru ca ar fi lovit de neincredere si dorinta celor din strada pentru a putea sa isi auda punctul de vedere este legitima. Trebuie respectata, dar nu incurajata, dar Romania nu trebuie sa fie o tara guvernata din strada.

Ar trebui sa aratam ce e in programul de guvernare, ce s-a facut si ce se poate face.

Sunt lucruri de partid – pe care partidul nostru trebuie sa le rezolve, sa aflam care e mersul PSD de acum incolo. Sa ne pregatim pentru 2019- 2020. Vor fi campanii grele. Trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu e cel din 2000.

Nu am vazut forma finala, cred ca nu are nicio capcana – nici din punct de vedere al procedurii sau textului. Un al doilea val de neincredere cu o astfel de dilema ar fi fatal pentru PSD”, a declarat Mihai Chirica.

Guvernul a abrogat, duminica, Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Penal si de procedura penala. Potrivit comunicatului de presa al Executivului, pe langa abrogarea OUG nr 13, a fost aprobata si declasificarea stenogramelor cuprinzand dezbaterile din sedintele Guvernului desfasurate la data de 18.05.2016 si la data de 31.01.2017. Premierul Grindeanu a cerut in sedinta Ministerului Justitiei sa inceapa consularile cu partidele, pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata. Decizia a fost publicata si in Monitorul Oficial, scrie libertatea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos