Cap Limpede

Stirile zilei

Florin Calinescu da de pamant cu Carmen Dan! „Carmensita, trebuie sa-ti vezi de treaba ta ca bibliotecara sau stergatoare de praf”

Actorul Florin Calinescu, intr-un mesaj video pe pagina sa de Facebook, a criticat-o in termeni duri pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru modul in care a actionat in cazul politistului pedofil din Capitala.

Florin Calinescu ii sugereaza ministrului sa faca ea un pas in spate, pana la Alexandria, si sa-si vada de treaba ei de „stergatoare de praf pe documentele de scoala generala”.

Modul in care ministrul de Interne a actionat in cazul politistului acuzat de agresiune sexuala a doi minori din Drumul Taberei a starnit revolta actorului Florin Calinescu, care si-a exprimat nemultumirea printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. De vreme ce ministrului i-a cerut sefului Serviciului de Omoruri sa „faca un pas in spate”, actorul ii sugereaza lui Carmen Dan sa faca ea pasi pana la Alexandria.

„Carmensita a primit ordin de la Livulica sa ia pozitie, sa-l demita p-ala, sa-l demita p-ala…pentru ca cineva trebuie sa faca un pas inapoi. Eu cred ca tu, Carmensita, trebuie sa faci exact atatia pasi inapoi pana la Alexandria si sa-ti vezi de treaba ta, ca bibliotecara sau stergatoare de praf pe documente de scoala generala sau ce era. Nu politistii, nu sefii astia pe care i-ai demis tu sunt vinovati, ministru iese mereu demn in fata si face niste pasi in fata ca sa-si dea demisia, nu vreun sef de la minister”, a spus actorul Florin Calinescu in mesajul video.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103354").on("click", function(){ $(".com-click-id-103354").show(); $(".disqus-thread-103354").show(); $(".com-but-103354").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});