Partidul Liberal Democrat este gata de dialog cu fostii colegi de alianta. Declaratia a fost facuta de liderul PLDM, Vlad Filat, dupa sedinta de astazi a Consiliului National Politic al partidului.

„Pozitia PLDM este ca trebuie sa identificam solutiile si caile prin care sa asiguram continuarea guvernarii democratice in RM, fara abordari ultimative. Forma negocierilor poate fi discutata, dar pe noi ne intereseaza esenta”, a declarat Vlad Filat, in urma cu putin timp.

Liderul PLDM a precizat ca, daca va fi cazul, va participa personal, in calitate de lider al partidului, la negocieri. Totusi Vlad Filat considera ca la etapa actuala intalnirile trebuie sa fie la nivel de reprezentanti ai partidelor.

„In acest sens, PLDM are mandatati 3 negociatori – prim-vicepresedintele PLDM, Iurie Leanca, vicepresedintele partidului, Liliana Palihovici, si vicepresedintele partidului, liderul fractiunii parlamentare, Valeriu Strelet”, a precizat Vlad Filat.

Or, grupul de negociatori din partea PLDM va inainta chiar maine invitatia la discutii catre fostii colegi de alianta – PL si PD.

Referitor la candidatul la functia de ministru, Vlad Filat a spus ca acest lucru nu s-a discutat la sedinta. Anterior insa, prim-vicepresedintele PLDM, Iurie Leanca, a declarat ca Vlad Filat a fost si ramane unicul candidat al PLDM la functia de …read more
Via: Moldoveanul  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.