Acasă Stirile zilei Fenomene ciudate la Grigoriopol. Vezi ce e intampla in casele oamenilor!

Fenomene ciudate la Grigoriopol. Vezi ce e intampla in casele oamenilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fenomene stranii au loc in satul Butor, din raionul Grigoriopol. In cateva case din localitate au loc aprinderi spontane. Locuitorii satului au apelat de nenumarate ori pompierii, preotii sau jurnalistii, scrie nr2.ru.

“Din nimic a inceput sa arda perna din camera. In incapere nu era nimeni. In timp ce incercam sa stingem focul, a inceput sa arda patul din cealalta camera. In alta zi am observat ca vesela nu era in locul in care am pus-o, capacele de la sticle dispar, cineva intoarce icoanele”, a spus o locuitoare.

Peste o perioada de timp, in casa s-a iscat un incendiu puternic. De unde a aparut focul nimeni nu poate explica. Cablurile de electricitate erau in regula, dar au ars ferestrele, mobila si hainele.

Pompierii din Grigoriopol au avut o versiune proprie a celor intamplate, dar dupa ce au venit la fata locului si au vazut cele intamplate au ramas surprinsi.

“Noi am indicat ca motivul incendiului a fost un scurtcircuit, dar nu putem spune ca aceasta este cauza exacta a producerii incendiului. Nu intelegeam ce se intampla acolo. Dar cum puteam sa scriem ca este un fenomen inexplicabil”, a spus inspectorul Serviciului de Pompieri din Grigoriopol, Ghenadie Polisuc.

Despre fenomene stranii si ciudate au vorbit si

Via: Moldoveanul