Vasile Blaga: Regionalizarea blocata din cauza baronilor USL care au incercat sa aduca in judet capitala! – Cap Limpede

Vasile Blaga: Regionalizarea blocata din cauza baronilor USL care au incercat sa aduca in judet capitala!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca regionalizarea s-a blocat dupa ce fiecare baron local USL a incercat sa aduca la el in judet capitala, acum vorbindu-se de 60 de regiuni, una pentru fiecare judet.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca Guvernul evita discutia despre regionalizare si ca “arunca multe idei pe piata”.

“Actualul Guvern arunca multe idei pe piata, dar nu vorbeste de regionalizare. Discutia s-a blocat dupa ce fiecare baron local USL a incercat sa aduca la el in judet capitala. Acum Dragnea nu ne mai spune ca vor fi opt regiuni, ci 60, una pentru fiecare judet”, a spus Blaga.

Presedintele PDL a afirmat ca niciun membru USL nu a explicat de ce ar trebui sa se faca regionalizare si care ar trebui sa fie criteriile dupa care ar trebui sa se creioneze o regiune.

Sursa: mediafax.ro

Loading...

Via: Circul Politic

  

Vasile Blaga: Regionalizarea blocata din cauza baronilor USL care au incercat sa aduca in judet capitala! was last modified: aprilie 25th, 2013 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close