Bancnota de 20 de dolari canadieni lansată pe 2 mai a adus confuzie în rândul canadienilor care sunt iritaţi că în ilustraţii se văd trei femei dezbrăcate şi turnurile World Trade Center.

Bancnota a fost lansată la începutul lunii mai de către autorităţile canadiene, care apreciază că va fi mult mai sigură şi mai greu de falsificat, scrie Daily Mail.

„Este prea pornografic. Ce reprezintă femeia din vârful clădirii?” a fost întrebarea apărută în focus grup.

Pe monumentul din Franţa apar trei personaje feminine cu sânii goi reprezentând „Justiţia şi Pacea” – primul, „Speranţa, Caritatea, Onoarea şi Credinţa” – al doilea, şi „Adevărul şi Cunoaşterea” – al treilea.

Alte persoane au apreciat că pe bancnotă se „văd” Turnurile Gemene, distruse în urma atacurilor din 11 septembrie 2001.

Nu este prima dată când o bancnotă este subiectul unei controverse. Pe Internet circulă de mult timp teorii ale conspiraţiei potrivit cărora pe bancnota de 20 de dolari americani este reprezentat atacul de la 11 septembrie.

 

1 COMENTARIU

  1. La dat din gura, pe principiul e2809ccap ai, minte ce-ti mai tibeuree2809d, toata lumea se pricepe. Acue28099 sa va vad:Test NASAPremize:1.Casa englezului este rosie.2.Spaniolul are un caine.3.Japonezul este detectiv.4.Francezul bea ceai.5.Casa alba se gaseste indreapta casei verzi.6.In casa din mijloc se bea lapte.7.Casa norvegianului este prima din stanga.8.Casa vecina cu a norvegianului este albastra.9.Casa galbena este a medicului.10.Vecinul medicului are un cal.11.Vecinul englezului este arhitect.12.Vecinul arhitectului are o vulpe.13.Avocatul bea suc de rosii.14.Inginerul are o pisica.15.In casa verde se bea cafea.Intrebari:1.Cine bea bere?2.Cine are o zebra ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.