Acasă Utile Jobs Cauti un job? eJobsEXPO cel mai mare targ de locuri de munca...

Cauti un job? eJobsEXPO cel mai mare targ de locuri de munca din Romania

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Site-ul de recrutare eJobs organizeaza in zilele de 11 si 12 mai cel mai mare targ de job-uri si cariera din tara, eJobsEXPO, unde isi expun oferta de locuri de munca peste 100 de companii. Evenimentul are loc la centrul expozitional Romexpo, in Pavilionul Central.

 

eJobsEXPO a adunat in Pavilionul Central de la Romexpo peste 100 de companii mari care sunt in cautare de personal. Printre firmele prezente la eveniment se afla si Renault, care recruteaza specialisti pentru treizeci de proiecte in domeniile inginerie, fabricatie, servicii, comercial si achizitii la Automobile Dacia (Mioveni), Matrite Dacia (Pitesti) si Renault Technologie Roumanie (Bucuresti). Fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.

Inginerii au mai multe sanse

Sunt vizati in principal candidatii cu studii in domeniul tehnic si cu minim trei ani experienta profesionala. In functie de specificul posturilor, acestia trebuie sa cunoasca una sau mai multe limbi straine: franceza, engleza sau rusa. In plus, ei trebuie sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a se muta in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.

Cei interesati sa aplice pentru un job in cadrul Grupului Renault pot afla informatii complete despre posturile vizate la standul companiei deschis la eJobsEXPO unde sunt mai multi specialisti in resurse umane. Date despre locurile disponibile apar si pe ecranele „info center touch screen” instalate in stand.

La targ sunt prezente si alte companii mari precum BM, Microsoft, Dell, Intel, HP si Computer Generated Solutions, Lidl, Nestle, OBI, P&G, Accenture, Danone Coca-Cola sau Profi. eJobs EXPO dispune de o suprafata de aproximativ 13.000 mp, cea mai mare expunere alocata pana acum unui eveniment de acest gen. In cele doua zile de eveniment sunt asteptati peste 35.000 de vizitatori.

 

“Inceputul anului 2012 a fost unul interesant si promitator din punct de vedere al numarului de posturi publicate pe site-urile de recrutare, astfel ca, in acest moment, pe eJobs sunt 12.500 posturi din diverse domenii, 1.950 dintre acestea fiind disponibile pentru strainatate, rezultand astfel o crestere a ritmului angajarilor”, a declarat pentru Laura Chilom, PR Executive al eJobs, intr-un interviu pentru publicatia online wall-street.

 

Potrivit acesteia, din datele din piata rezulta ca angajatorii cauta candidati cu experienta, competente tehnice dovedite, cunostinte de limbi straine si, nu in ultimul rand, abilitati de lucru in echipa. Totodata, candidatii sunt cei care si in 2012 acorda atentie stabilitatii companiei si perspectivelor de dezvoltare profesionala, lasand in plan secund beneficiile si pachetele motivationale.

 

“Prin intermediul eJobs Expo, ne-am propus sa ii aducem fata in fata pe angajatori si candidati, creand astfel oportunitatea unei comunicari directe, cu rezultate favorabile si rapide, de ambele parti. Beneficiind de o pozitionare de exceptie datorata locatiei cu traditie in organizarea targurilor din Romania, eJobs Expo isi doreste sa devina de asemenea un targ cu traditie in domeniul carierei si ofertelor de locuri de munca exclusive”, a adaugat Chilom.