Acasă Life Monden Fata de 13 ani a lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis:...

Fata de 13 ani a lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis: Urmatoarea frumusete de la Hollywood

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lily Rose Melody Depp are doar 13 ani, dar este foarte frumoasa si nu ne-ar mira ca designerii sa o aleaga ca muza. Mama ei este o sursa de inspiratie pentru Chanel, iar Lily ar putea sa-i ia locul oricand.

Sau, cine stie, poate isi urmeaza tatal in actorie. La cat de talentat este Johnny Depp, chiar si un procent mic mostenit de la el ar ajuta-o mai mult decat suficient.

In urma cu 5 ani, Lily Rose i-a speriat de moarte pe parintii ei cand s-a imbolnavit foarte grav de o infectie cu E. coli. Rinichii ei au inceput sa cedeze si micuta a fost nevoita sa stea foarte mult in spital.

Ca sa multumeasca celor care au ingrijit-o, Johnny Depp a donat aproape 2 milioane de dolari spitalului si s-a imbracat in costumul de Jack Sparrow si si-a petrecut o dupa-amiaza intreaga cu copiii de acolo, citindu-le povesti.

Acum, Lily Rose trece prin divortul parintilor ei, dar pare ca se descurca foarte bine.

O alta fetita de actori celebri este Ireland Baldwin, fiica celebrilor actori Alec Baldwin si Kim Basinger. La numai 16 ani, ea arata incredibil si e la fel de frumoasa ca mama sa. Actorii nostri preferati isi lasa niste mostenitori de exceptie.