Lily Rose Melody Depp are doar 13 ani, dar este foarte frumoasa si nu ne-ar mira ca designerii sa o aleaga ca muza. Mama ei este o sursa de inspiratie pentru Chanel, iar Lily ar putea sa-i ia locul oricand.

Sau, cine stie, poate isi urmeaza tatal in actorie. La cat de talentat este Johnny Depp, chiar si un procent mic mostenit de la el ar ajuta-o mai mult decat suficient.

In urma cu 5 ani, Lily Rose i-a speriat de moarte pe parintii ei cand s-a imbolnavit foarte grav de o infectie cu E. coli. Rinichii ei au inceput sa cedeze si micuta a fost nevoita sa stea foarte mult in spital.

Ca sa multumeasca celor care au ingrijit-o, Johnny Depp a donat aproape 2 milioane de dolari spitalului si s-a imbracat in costumul de Jack Sparrow si si-a petrecut o dupa-amiaza intreaga cu copiii de acolo, citindu-le povesti.

Acum, Lily Rose trece prin divortul parintilor ei, dar pare ca se descurca foarte bine.

O alta fetita de actori celebri este Ireland Baldwin, fiica celebrilor actori Alec Baldwin si Kim Basinger. La numai 16 ani, ea arata incredibil si e la fel de frumoasa ca mama sa. Actorii nostri preferati isi lasa niste mostenitori de exceptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.