Crin Antonescu preia interimatul functiei de presedinte al Romaniei | Cap Limpede

Crin Antonescu preia interimatul functiei de presedinte al Romaniei

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Crin Antonescu preia astazi interimatul functiei de presedinte al Romaniei dupa hotararea Curtii Constitutionale, care a constatat ca procedura privind suspendarea din functia de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu a fost respectata.

„In urma deliberarilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constitutionala a hotarat: Constata ca procedura privind suspendarea din functia de Presedinte al Romaniei a domnului Traian Basescu a fost respectata. Constata existenta imprejurarilor care justifica interimatul in exercitarea functiei de Presedinte al Romaniei. Constata ca, in conformitate cu dispozitiile art. 98 alin.(1) din Constitutie, interimatul functiei de Presedinte al Romaniei se asigura de presedintele Senatului, domnul George-Crin-Laurentiu Antonescu„, se arata in comunicatul dat publicitatii la incheierea sedintei Curtii.

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat luni seara ca cel mai probabil marti va stabili impreuna cu presedintele suspendat Traian Basescu ora la care va avea loc predarea-primirea mandatului.

Loading...
Crin Antonescu preia interimatul functiei de presedinte al Romaniei was last modified: iulie 10th, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close