Crin Antonescu il acuza pe actualul presedinte PDL, Vasile Blaga, ca a fost toata viata sluga lui Traian Basescu iar din acest motiv spune ca Victor Ponta este un copil. Vezi video!

 

2 COMENTARII

 1. ai gresit buglol. argumentele tale sunt ..slabe, ca sa nu le zic altfel.Lasa-ti diversiunile la 2 lei kilu’ de ceapa, pt alte bloguri.Armata romana e asa de umilita , incat niste batalioane americane sunt sub comanda romaneasca. Ca sa nu fie umilita, prb ca armata romana trebuia sa fie sub comanda sovietica. Faptul ca diversi ofiteri sunt nemultumiti de solde, ca datorita crizei nu mai au aceleasi privilegii ca inainte, ca n-au blindate ca ale americanilor , nu inseamna ca sunt umiliti datorita lui Basescu , ci ca asa e situatia. Mai e si chestia ca s-au dus voluntar in Afganistan, dar prb socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din Afganistan.

 2. Vă salut domnilor,
  Am și eu o întrebare firească ca orice om de rând care nu-i atât de înțelet precum cei ce conduc destinele țări și anume: când va scăpa neamul și țara de sub jugul mafiei instituționale?
  Eu nu am nimic cu nimeni, însă pe zi ce trece lucrurile scapă de sub control în defavoarea cetățeanului de rând, timp ce Morar sau Procurorul General Covesi, confundând justiția cu sportul, aruncă „săgeata în tribune” când ținta lor este inclusiv în ograda justiției.
  Am încercat să semnalez anonim (de teama mafie locale și instituționale), câteva cazuri grave de corupție PDL-isto-instituțională, însă am constat cu dezamăgire că de „dai într-un PDL-ist, țipă tot clanul criminal din instituțiile statului.
  Ce putem face domnilor și cui să ne mai adresăm ca să întindă o mână și societății de rând?…
  În timp ce cetățeanul se zbate între viață și moarte cu neputința și sărăcia, autoritățile ignorând obligațiile legale ce le revin și mă refer la autosesizări din informații publice.., au transformat Parlamentul României în cel mai luxos penitenciar, cu cei mai bogați deținuți liberi.
  Vă trimit spre analiza link-urile de mai jos, rugându-vă să sprijiniți mediatizarea acestora:
  http://www.youtube.com/watch?v=Iaq9dqv59pg
  http://www.youtube.com/watch?v=zo1zKZ2CdQ0
  http://www.youtube.com/watch?v=Iaq9dqv59pg
  Pentru mai multe videoclipuri similare sau informații vă rog să mă contactați.
  Cu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.