Spotul – regizat de catre celebrul Ridley Scott (si avandu-i pe Anya Major si David Graham in rolurile principale) – anunta la fel de celebrele calculatoare Apple Macintosh. Sau Mac-uri asa cum au ajuns ele sa fie cunoscute.

A fost difuzat la televiziune doar in data de 24 ianuarie 1984, in pauza de publicitate a Super Bowl. Cu toate acestea a primit nu mai putin de sapte premii, iar multi il considera cel mai bun spot TV din toate timpurile.

 

1 COMENTARIU

  1. Aud destul de des acetasa intrebare: crezi ca ceilalti sunt mai buni , care se poate transorma in afirmatia toti sunt o apa si-un pamant . Acestea sunt niste manipulari grosolane prin care sa ne aduca intr-o stare de lehamite si de resemnare a faptului ca orice am face acolo la varf vor fi tot timpul niste oameni care vor minti, vor fura si nu vor face nimic bun.Nu stiu daca opozitia are oameni de mai buna calitate decat actuala putere, insa cred ca trebuie facut ceva sa-i schimbam pe cei care condc Romania acum pentru ca actiunile lor atenteaza la democratie.Petru prima data dupa revolutie un grup de oameni care beneficiaza de increderea a 5-10% din populatie vor sa ia cu forta si niste decizii care vor afecta grav intreaga populatie pentru o lunga perioada de timp.Din pacate pentru ei si din fericire pentru noi avem ceva mai multe solutii decat inainte de revolutie, doar trebuie sa ne organizam putin (lucru destul de greu la romani).Trebuie sa fim mai responsabili atunci cand avem posibilitatea sa schimbam ceva, atunci cand votam si poate vor avea si ei mai multa consideratie pentru noi toti si nu ne vor privi ca pe o masa amorfa cu care pot sa faca ce vor ei.Ar mai fi iesitul in strada, dar suntem un popor sleit in acest moment si nu prea vad cum am putea sa ne mobilizam in actiuni de protest de anvergura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.