Acasă Politic Fara rusine! Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins in flagrant cand primea mita

Fara rusine! Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins in flagrant cand primea mita

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ghiorghioni Ionesie, vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, ar fi fost prins in flagrant de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in timp ce primea mita, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

Sursele citate au precizat ca acesta ar fi fost surprins in timp ce primea 20.000 de lei, o transa din mai multe luate anterior, si care ar fi reprezentat 10% din valoarea unor lucrari. Banii ar fi fost oferiti de un om de afaceri in schimbul incredintarii unor lucrari la drumuri.

In prezent, procurorii efectueaza perchezitii in acest caz, urmand ca Ghiorghioni Ionesie sa fie dus la DNA — Serviciul Teritorial Timisoara.

In cursul zilei de 12 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 6 locatii situate in municipiul Resita si alte localitati din judetul Caras Severin, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

Sunt vizate suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada ianuarie 2013 – martie 2015, se arata in comunicatul DNA.