Acasă Stirile zilei Facebook resimte din ce in ce mai mult NEINCREDEREA utilizatorilor, asa ca...

Facebook resimte din ce in ce mai mult NEINCREDEREA utilizatorilor, asa ca s-a apucat de SCHIMBARI SERIOASE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook resimte tot mai mult neincrederea utilizatorilor si ii este teama de pierderile masive de clienti, asa ca a trecut la schimbari serioase.

Neincrederea clientilor in Facebook a crescut vertiginos de-a lungul timpului, mai ales ca setarile de confidentialitate ale companiei au starnit in ultimii ani nenumarate dispute. Pentru a continua sa creasca, Facebook trebuie sa recastige urgent increderea clientilor.

Tocmai de aceea, informeaza NDTV, prin intermediul unui checkup tool, Facebook vrea sa isi determine utilizatorii sa isi revizuiasca setarile prin care stabilesc cine le poate vedea postarile, ce aplicatii vor sa pastreze, dar si cine le poate vedea/accesa fotografiile, informatiile de profil, numar de telefon, etc.

Mai mult, Facebook a anuntat in mod oficial faptul ca va schimba setarile implicite ale utilizatorilor noi. Astfel, statusurile vor trece in mod automat de la setarea – Public – la optiunea -Friends. Daca pe conturile vechi toate update-urile statusurilor erau automat lasate pe optiunea „Public”, utilizatorii noi vor observa ca postarile lor nu mai sunt vizile oricui. Odata cu primul status update, acestora le va fi insa afisata o fereastra care le va permite sa modifice setarile in functie de preferinte.

Sursa: economica.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos