Acasă Multimedia Cum fierbi un OU cu lanterna! VIDEO

Cum fierbi un OU cu lanterna! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Compania Wicked Lasers este cunoscuta in toata lumea pentru laserele portabile pe care le produce. Laserele sunt destul de bune, dar in acelasi timp si foarte periculoase.

Flashtorch este numele ei, si este produsa de Wicked Lasers. Lanterna emite o lumina de 4100 lumeni, aproximativ 100W de lumina concentrata care poate fierbe si un ou. Lanterna poate fi folosita pentru a topi elemente de material plastic, iar noua versiune este perfecta atat pentru iluminarea potecii de munte pe timp de noapte, insa si pentru a porni un foc de tabara in lipsa altor materiale. Lanterna este construita dintr-un aluminiu care se foloseste si pentru dispozitivele din armata si detine o lentila rezistenta la caldura.

 

Vezi VIDEO AICI!

Canalul de lumina este ajustabil, astfel se poate ilumina o zona mai larga, sau se poate concentra spotul de lumina doar pe o zona mai mica si ingusta, de cativa centimetri patrati. In acest fel poate fi folosita pentru arderea obiectelor usor inflamabile cum este hartia, o gramada de paie pregatite pentru a porni focul de tabara, sau cel de gratar. Acumulatorul intern are nu mai putin de 18.650 mAh, si ofera un maxim de 40 de minute de folosire, in functie de modul de utilizare. Becul este de tip halogen, si are o durata de viata de aproximativ 2000 ore, asadar nu trebuie schimbat prea curand.

Sursa: playtech.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos