Acasă Life Dezvoltare Personala Fa cunostinta cu propria personalitate! Testul cubului te poate ajuta sa vezi...

Fa cunostinta cu propria personalitate! Testul cubului te poate ajuta sa vezi cine esti si ce doresti de la viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prin testul cubului ai minunata ocazie sa faci cunostinta cu propria personalitate si sa vezi cine esti si ce doresti cu adevarat in viata.

Este un test pseudopsihologic care are la baza vizualizarea si simbolul. Pentru a-l efectua nu ai nevoie de mai mult de 5 minute. Sunt insa 5 minute care merita “cheltuite” fiindca te vei alege cu o mai buna intelegere a ceea ce esti cu adevarat si a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. Rezultatele te vor lua prin surprindere si te vor uimi prin acuratete, intelepciune si perspicacitate psihologica. Pentru aprofundare, iti recomandam cartea “Secrets of the Cube: The Ancient Visualization Game That Reveals Your True Self”.

Pentru rezultate cat mai concludente, este foarte important sa-ti lasi imaginatia libera, folosind-o si lasand-o sa lucreze pentru tine. Vizualizeaza cu ochii mintii fiecare din lucrurile urmatoare si noteaza-ti pe o foaie de hartie raspunsurile la intrebarile pe care ti le vom adresa. Permite-ti orice raspuns iti trece prin minte. Acorda-ti atata timp cat ai nevoie pentru a putea vizualiza lucrurile respective. Nu te speria si nici nu te gandi ca cineva iti va evalua in vreun fel raspunsurile. Nu exista raspunsuri gresite, nici raspunsuri bune. Ele sunt doar extrem de importante si relevante in interpretarea testului. Prin urmare, sa lasam jocul sa inceapa …

PASUL 1

Fa cunostiinta cu propria ta PERSONALITATE! Testul CUBULUI te va ajuta sa vezi cine esti si ce doresti de la viata!1Asadar, imagineaza-ti ca vezi in fata ochilor un DESERT intins. In acest desert se afla un CUB.
Noteaza-ti pe o foaie de hartie raspunsurile pentru urmatoarele intrebari:
• Ce-ti trece prin minte cu privire la acest cub?
• Cum arata cubul? Este transparent sau opac?
• Cat de mare este cubul?
• Din ce este confectionat cubul? Este un material moale sau tare?
• Unde anume se afla in imensitatea desertului? In aer sau pe nisip?