Acasă Life Dezvoltare Personala Experienta spirituala prin care trece fiecare dintre noi: „Noaptea intunecata a sufletului”

Experienta spirituala prin care trece fiecare dintre noi: „Noaptea intunecata a sufletului”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

5. Ai devenit din ce in ce mai interesat de libertatea ta ca individ

“De fiecare data cand esti tentat sa reactionezi in concordanta cu un tipar din trecut, intreaba-te daca vrei sa fii un prizonier al trecutului sau un prizonier al viitorului.” – Deepak Chopra

Intelegi importanta pe care o are libertatea in viata ta. Ei bine, eliberarea nu este tocmai usoara deoarece libertatea este ceva ce faci, nu ceva ce esti. Aceasta nu-ti este oferita. Este nevoie de curaj si determinare din partea ta, de cele mai multe ori in fata celor care te vor forta sa traiesti in concordanta cu propriilor lor valori si standarde de viata. Observi cum umanitatea a scapat de chinul sclaviei, totul pentru a ajunge intr-o stare de paranoia si de preocupare.

Observi cum stilul acesta inert, in reactie, te poate conduce catre nihilism si tiranie, mai bine spus catre extremism. Poti observa cum actionand cu incredere in fata acestei inertii vei putea sa cunosti ce inseamna cu adevarat libertatea individuala. Incepi sa intelegi ca aceasta libertate este dureroasa, dar pentru tine o sa fie mai bine sa fii un om liber nemultumit decat un sclav satisfacut.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos