Acasă Stirile zilei EVENIMENT: Patru zile de voie buna in Herastrau!

EVENIMENT: Patru zile de voie buna in Herastrau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Stimabili si Stimabile,

E vara si avem Roaba de Cultura in Herastrau! Saptamana aceasta ne-am propus sa incepem activitatile de joi si iti pregatim patru zile proaspete, interesante si unice. Parol!

Weekend-ul acesta trebuie sa ne gaseasca racoriti, cu zambetul pe buze si cu chef de viata, asa ca joi esti invitatul nostru la „Marea Stropeala”, o sesiune de joaca cu apa si alergat prin iarba, adusa de prietenii de la Delivering Life. Distractia este garantata, la fel si posibilitatea de uita de toate problemele.

Vineri de la 19:00, Ciprian Toma (World Class Romania) te va ajuta sa te mentii in forta prin miscari de bodycombat. Iar daca sambata dimineata simti nevoia sa te relaxezi si sa meditezi, Ana Cordea (World Class Romania) iti va explica cum, la cursul de yoga de la ora 10:00.

Sambata dupa-amiaza, jupanii de la Incubator 107 ne aduc un altfel de atelier, „Cum sa-ti gasesti un job prin Linkedin”. Asa ca, daca iti doresti un job nou, sau pur si simplu vrei sa vezi cum iti poate fi de folos Linkedin in cautari viitoare, vino de la 18:00 in parc.

Pe seara, am pregatit un eveniment premiera , care cu siguranta iti va trezi interesul. Proiectam clasicul „Nosferatu” (film mut, 1922) cu coloana sonora interpretata live, pe scena Roabei de Cultura de Abator Industries. Filmul este o adaptare neautorizată a romanului “Dracula” scris de irlandezul Bram Stoker si unul dintre cele mai cunoscute filme expresioniste germane. Muzica exceptionala cantata live va transforma seara intr-o experienta unica.

Duminica dupa-amiaza te asteptam la gimnastica energetica, atelier creativ adus tot de Incubator 107. Ne energizam pentru ca weekend-ul se apropie de final! Si ca sa incepem bine dispusi ziua de luni, proiectam “O noapte furtunoasa” (Romania, 1942), regia lui Jean Georgescu.

Te asteptam la Roaba de Cultura!