Facebook: Imbunatateste modul de vizualizare a albumelor foto

Raw Life and Style

Continuand seria de schimbari ce au debutat inca de anul trecut, odata cu introducerea modului Timeline de afisare, Facebook restilizeaza modul de prezentare a albumelor de fotografii astfel incat imaginile ajung sa umple intreg ecranul.

De acum, sectiunea albume foto ne va intampina cu thumbnail-uri mai mari pentru pozele continute, afisate una langa cealalta si ocupand intreaga suprafata a paginii web. In noul mod de afisare putem marca pozele favorite, urmand ca acestea sa fie scoase in fata pentru mai multa vizibilitate.

Click pe aceeasi tema:  Ce risti daca incarci poze reale pe Facebook! Este cea mai mare greseala!

Cu aceasta modificare, Facebook tinteste catre un mod mai vizual de prezentare a informatiilor, in care spatiul rezervat pana acum campurilor de text, link-uri si butoane, cedeaza locul afisarii de imagini.

Pentru moment, noul mod de afisare a albumelor de fotografii este disponibil doar din interfata desktop a retelei de socializare. Potrivit reprezentantilor Facebook, nu exista planuri pentru actualizarea aplicatiilor pentru dispozitive mobile cu noua versiune de albume foto.

spre