Acasă Stirile zilei Facebook: Imbunatateste modul de vizualizare a albumelor foto

Facebook: Imbunatateste modul de vizualizare a albumelor foto

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Continuand seria de schimbari ce au debutat inca de anul trecut, odata cu introducerea modului Timeline de afisare, Facebook restilizeaza modul de prezentare a albumelor de fotografii astfel incat imaginile ajung sa umple intreg ecranul.

De acum, sectiunea albume foto ne va intampina cu thumbnail-uri mai mari pentru pozele continute, afisate una langa cealalta si ocupand intreaga suprafata a paginii web. In noul mod de afisare putem marca pozele favorite, urmand ca acestea sa fie scoase in fata pentru mai multa vizibilitate.

Cu aceasta modificare, Facebook tinteste catre un mod mai vizual de prezentare a informatiilor, in care spatiul rezervat pana acum campurilor de text, link-uri si butoane, cedeaza locul afisarii de imagini.

Pentru moment, noul mod de afisare a albumelor de fotografii este disponibil doar din interfata desktop a retelei de socializare. Potrivit reprezentantilor Facebook, nu exista planuri pentru actualizarea aplicatiilor pentru dispozitive mobile cu noua versiune de albume foto.